Over mij

Toen hoop vertrouwen werd, vond ik liefde
Juul

 

 

 

Sta Jezelf Toe is Julia Niemeijer
Ik breng anderen graag verder in persoonlijke ontwikkeling en levensgeluk.

 

In de loop van mijn leven ben ik, net als ieder ander, gevormd door positieve en negatieve ervaringen. Tijdens een moeilijke periode in mijn leven, heb ik hulp gezocht. Zo kwam ik in aanraking met coaching en counselling.
Mijn enthousiasme over de resultaten deden mij besluiten de opleiding te volgen tot counsellor / coach bij de Academie voor Counselling en Coaching en de opleiding tot PMA-coach bij PMA Institute, Orlando, Florida. Dit heeft tot resultaat gehad dat ik me in 2011 vestigde als zelfstandig ondernemer: Sta Jezelf Toe coaching & counselling. Door de jaren heen heb ik vele trainingen en workshops gevolgd. Sinds september 2020 hoort daar ook Brainspotting bij. Een snelle en effectieve methode voor behandeling van trauma, maar ook bij emotionele blokkades, persoonlijke ontwikkeling en het verbeteren van prestaties.
Doordat ik voor mezelf met energie werkte, kreeg energetisch werk mijn interesse en volgde ik cursussen en workshops als Qi-gong, Ki, SoulBodyFusion, Resetmethode, Pranic-Healing. Omdat het lichaam zelf nog niet echt aan bod kwam ben, heb ik in 2016 een opleiding tot holistisch masseur gevolgd.

 

Ik heb een brede interesse en hou van leren, van ontwikkelen. Ik volg graag cursussen en workshops op gebied van coaching en counselling, energiewerk en massage. Mijn hobby’s zijn tekenen, schilderen en fotograferen.

 

Ik ben een beelddenker, creatief in denken en doen. Daardoor kijk ik vanuit diverse, soms ongebruikelijke, invalshoeken. Mijn hooggevoeligheid, intuïtie en levenservaring maken dat ik mij goed kan inleven in andermans ervaringen.